Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Namık Kemal İlkokulu

Telefon : 02164965502
Belgegeçer : 02164965502
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://sbeylinamikkemal.meb.k12.tr
Adres : Fatih Mah. Bursa Cad. Ay Sk. No5 Sultanbeyli/İstanbul...........Üsküdar dan 11ÜS ve 18Ü, Ümraniye den 131, Kadıköy den 18K, 18 D , Kartal dan 132C, Avrupa yakasından 522ST otobüs hatları ile okulumuza ulaşım sağlanabilir.
VİZYON : VİZYONUMUZ Var olan bütün güzellikleri görüp onların içindeki gizli âlemleri keşfedebilen, Tarihini bilip, ondan aldığı ruhla vatan, millet ve bayrak sevgisini özümseyerek geleceğe yön verebilen, Kendisi ve çevresi ile barışık, Hoşgörülü, İnsanlara ve düşüncelerine saygılı, Sorumluluk sahibi, Kendine güvenen ve güvenilen, Hayattaki her türlü zorluğa göğüs gerip çözüm üretebilen, çözümleri uygulamaya koyabilen, hayatın her anından zevk alan, Bilim ve teknolojideki gelişmeleri takip eden, araştıran, üreten, paylaşan ve bu birikimini insanların mutluluğu için kullanabilen, Dünyaya yön verebilecek lider insanlar yetiştirmek.
MİSYON : 1- Millî ve manevî değerleri benimseyen, tarihi ve toprağı ile bütünleşmiş, bugünü dünden, yarını bugünden güzel kılan, geleceği sahiplenen, ahlâklı, asil, sevgi dolu, barışçı, özgüven ve kişilik sahibi, insana saygılı, temsil yeteneği olan öğrencileri yetiştirmektir. 2-Öğrenmeyi öğretmek, kabiliyetleri keşfedip yönlendirmek, toplumun her kesimini kucaklamak, toplam kalite anlayışı, modern donanım ve uluslararası bilgi birikimiyle geleceğin Fatihlerini yetiştirmek için varız. 3-Velisi ile bütünleşmiş, katılımcı, birlikte yöneten, değişimi yakalamış, öğretmenine kendini daha iyi yetiştirme ve ilerleme imkanı sağlayan, bütün çalışanları ile sıcak bir aile ortamı oluşturan bir anlayışın sahibiyiz. 4-Ülkümüz yükselmek; eğitim ve öğretimde, mükemmele ulaşarak en önde olmaktır.
BAŞARILAR : 0

Öğretmen :40
Öğrenci :1038
Derslik :33
Kütüphane Kitap Sayısı :1100
Öğretim Şekli :İkili
Saatler : 13.40-18.50
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Doğalgaz
Servis :
Ulaşım : Fatih Mah. Bursa Cad. Ay Sk. No5 Sultanbeyli/İstanbul...........Üsküdar dan 11ÜS ve 18Ü, Ümraniye den 131, Kadıköy den 18K, 18D Kartal dan 132C, Avrupa yakasından 522ST ve 132V otobüs hatları ile okulumuza ulaşım sağlanabilir. Viaport Avm - Sultanbeyli dolmuşları okulumuzun önündeki caddeden geçmektedir.
Yerleşim Yeri : İlçe Merkezi
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine 37 km, ilçe merkezine 1.5 km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :